Penis XL tablete

Pret produs : 100.00 RON, Cod produs : PNSXLTBLT

Tablete Penis XL pentru marire penis de durata, sub forma de tratament, ce asigura un echilibru necesar organismului, pentru ca organele sexuale ale barbatului sa functioneze la capacitate maxima. Ingredientele naturale atent selectionate din radacini de plante cu efect stimulator si afrodisiac ce stau la baza lui Penis XL, ofera barbatului o potenta penis marita si o marire penis in timpul actului sexual fara alte eforturi.
 
Acest afrodisiac contine 60 tablete, oferind astfel un tratament de marire penis pentru 30 zile, minimul necesar pentru ca rezultatele sa fie vizibile. Produsul este recomandat persoanelor care au o erectie scazuta, dar si un apetit sexual nesatisfacator. Aceste tablete refac de asemenea perioada dintre momentele de ejaculare, previne impotenta si creste fertilitatea la barbati, care se stie ca scade odata cu inaintarea in varsta. Cu tablete Penis XL, barbatul va avea parte de o viata sexuala satisfacatoare de fiecare data.
 
Modul de administrare a lui Penis XL este cat se poate de discret: cu maxim 2 tablete, zilnic, satisfactia sexuala va fi garantata iar erectia de durata. Apetitul sexual creste simtitor fara ca oboseala din organism sa se mai faca simtita.

Penis XL tablete

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta