Guarana picaturi

Pret produs : 68.00 RON, Cod produs : GRNPCT

Guarana este un afrodisiac natural sub forma de picaturi pentru crestere apetit sexual atat la femei cat si la barbati. Formula sa speciala creeata in laboratoarele de specialitate din Franta, a reusit sa readuca echilibrul necesar in viata sexuala a nenumarate cupluri. Usor de dizolvat in orice tip de bautura, inodor si incolor, Guarana picaturi este un afrodisiac care se absoarbe deosebit de repede de catre organism.
 
Picaturile afrodisiace Gurana elimina frigiditatea la femei si creste simtitor apetitul sexual. Barbatii de asemenea vor avea mai multa putere de concentrare in timpul penetrarii, placerea sexuala fiind mai mare in cazul ambilor parteneri. Excitabilitatea organelor sexuale se face simtita pentru si mai mult timp, iar orgasmul de la sfarsit va deveni mai intens si de mai lunga durata.
 
Modul de administrare a lui Guarana este cat se poate de simplu: maxim trei lingurite in orice tip de bautura, inclusiv cea alcoolica, iar apetitul sexual va creste simtitor. Acest afrodisiac natural nu are contraindicatii si nu creeaza dependenta organismului.

Guarana picaturi

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta