creme excitante

Creme excitante ambisex pentru crestere libidou si excitatie puternica, orgasm intens, imbunatatire act sexual si dorinta de sex, apetit sexual ridicat, imbunatatirea vietii sexuale, prevenirea impotentei masculine si frigiditatii la femei, imbunatatirea performantelor sexuale feminine si masculine, intensificare orgasm, statisfactie sexuala, erectie penis rigida, cresterea libidoului, excitare clitoris, imbunatatirea vietii sexuale.

Viamax Hot

Viamax Hot

Viamax Hot crema pentru femei vine in intampinarea toturor care vor sa scape de aceasta problema in patul conjugal. Iar pentru ca nu intotdeauna este suficienta doar dorinta de a face sex.

Pret total cu tva inclus : 80.00 Ron
»Viamax Hot apetitul sexual


Viamax Sensitive

Viamax Sensitive

Viamax crema pentru femei, ajuta femeia sa experimenteze senzatii unice de placere. Imediat dupa aplicare, creste dorinta sexuala, iar muschii vaginali vor fi puternic contractati de placere.

Pret total cu tva inclus : 109.00 Ron
»crema stimulare sexuala femei


Viamax warm

Viamax warm

Viamax – crema deosebit de fina cu efect imediat stimulator ce ajuta femeia sa obtina un orgams mai rapid, dar si de o durata si intensitate maxima. Creeaza confortul necesar de care are nevoie partenera inainte de penetrare.

Pret total cu tva inclus : 105.00 Ron
»stimulare vagin, clitoris crema


G spot crema

G spot crema

Pentru descoperirea si stimularea puternica a punctului G, exista acum crema cu efect rapid G-spot. Odata introdusa in vagin, excitarea la femeie va deveni de neoprit iar orgasmul mult mai usor de obtinut. Se poate obtine si o ejaculare feminina!

Pret total cu tva inclus : 16.00 Ron
»Crema stimulare punct g


Gel Virginia femei

Gel Virginia femei

Virginia Gel intensifica placerea sexuala si gradul de stimulare, ofera senzatia de vagin stramt, la fel ca pentru prima oara. Ajuta la dobandirea unor orgasme mai intense, datorita peretilor vaginali care sunt usor stramtati.

Pret total cu tva inclus : 68.00 Ron
»Stramtare vagin gel Virginia


Spanische Liebescreme

Spanische Liebescreme

Crema pentru ambii parteneri, Liebescreme, pentru marire dorinta sexuala si intensificarea placerii in timpul actului sexual. Aceasta crema ambisex creeaza confortul necesar dinaintea penetrarii si ofera orgasme mai puternice.

Pret total cu tva inclus : 74.00 Ron
»excitare penis si vagin crema


 
 


© 2009-2011. Magazin online categoria de creme excitante stimulatoare pentru ea si el.

Specialistul nostru va raspunde

sexolog

Cele mai noi intrebari si raspunsuri oferite de specialistii nostri.

» Intreaba un sexolog