Crema Larger

Pret produs : 55.00 RON, Cod produs : CRMLRGR

Crema Larger, cu rol stimulator si crestere excitabilitate penis. Aceasta crema pentru erectie, ajuta la dobandirea unor placeri mult mai intense decat pana acum. Ofera toata atentia penisului de care are nevoie acesta inainte si dupa penetrare. Avand un rol vasodilatator, Larger crema intensifica circulatia sanguina la nivelul glandului sexual masculin, permitandu-i acestuia sa aiba o erectie rapida.
 
Crema Larger este folosita cu succes de catre barbatii care au probleme de erectie si vor sa obtina o excitatie penis marita in timpul preludiului sau dupa penetrare. Avand o consistenta cremoasa, este usor de aplicat pe penis si de masat intreaga zona, produsul absorbandu-se deosebit de usor in piele. Larger crema este de asemenea ideal de folosit in cazurile de ejaculare intarziata, facilitand iesirea lichidului seminal din canalul spermatic.
 
Aceasta crema se aplica pe intreaga suprafata a penisului, in special pe capul acestuia. Nu pateaza asternutul si se absoarbe deosebit de usor in piele. Crema Larger poate fi folosita si sub forma de tratament ejaculare precoce.

Crema Larger

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta