Steinfungs Crema

Pret produs : 60.00 RON, Cod produs : STFNGSCRM

Atunci cand se doreste o erectie penis puternica, se recomanda folosirea lui Steifungscreme, produs special creeat pentru stimularea rapida a organelor genitale la barbati. Crema Steinfungscreme ofera o intensificare a circulatiei sanguine, impingand sangele puternic in toate tesuturile penisului. Dilatarea vaselor de sange favorizeaza  obtinerea unei erectii rapide si de lunga durata.
 
Cu Steinfungscreme, penisul va fi dornic de o penetrare adanca, aceasta crema pentru erectie penis ridicand nivelul de excitabilitate in cateca secunde de la aplicare. Fara a avea contraindicatii sau efecte secundare nedorite, crema pentru erectie imbunatateste viata sexuala a barbatului, oferindu-i acestuia o erectie puternica, pana la sfarsitul actului sexual. Produsul este de asemenea recomandat barbatilor care sufera de o ejaculare intarziata sau au probleme cu obtinerea erectiei.
 
Steinfungscreme se aplica inainte de contactul sexual, in special pe capul penisului dar si pe restul suprafetei, masandu-se zona usor de sus in jos, pana la absorbtia sa in piele. Crema poate fi folosita ori de cate ori este necesar, chiar si pentru tratament erectie.

Steinfungs Crema

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta