Penimax crema

Pret produs : 72.00 RON, Cod produs : PNMXCRM

Daca vrei sa ai in timpul actului sexual un penis cu adevarat mare, atunci foloseste crema pentru erectie Penimax. Avand un efect rapid vasodilatator, aceasta crema ofera o erectie maxima in timpul penetrarii si pe toata durata actului sexual. Datorita stimularii rapide, penisul excitat isi mentine o erectie puternica, oferind de fiecare data penetrari adanci partenerei.
 
Penimax crema poate fi folosita de catre barbatii care doresc o stimulare puternica penis inainte de actul sexual, sau au probleme in ceea ce priveste dobandirea erectiei. Aceasta crema este folosita cu succes si in tratamentele de marire penis. Crema aplicata nu irita tesutul iar folosita cu regularitate are o actiune terapeutica deosebit de eficienta, inlaturand astfel pericolul instalarii altor disfunctii sexuale. In plus, placerea din timpul actului sexual este mai intensa iar ejacularea de mai lunga durata.
 
Penimax crema se aplica inainte de penetrare, pe intreaga suprafata a penisului, masandu-se zona cu delicatete. Se absoarbe deosebit de usor in piele, intensifican circulatia sanguina.

Penimax crema

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta