Spanische Liebescreme

Pret produs : 74.00 RON, Cod produs : SPNSCHLBS

De ce sa ai asupra ta mai multe tipuri de creme pentru stimulare sexuala, cand te poti bucura de una singura, cu dublu efect: excitare penis si intensificare placere la femei. Liebescreme este un produs destinat ambilor parteneri, menit sa aduca o pata de culoare in viata sexuala a cuplului. Cu ingrediente speciale ce mareste dorinta sexuala, aceasta crema ambisex actioneaza in doar cateva secunde de la aplicare.
 
Liebescreme are capacitatea de a stimula atat zonele genitale ale femeii cat si cele ale barbatului. Fara a avea contraindicatii sau efecte secundare nedorite, aceasta crema ofera un grad de excitatie maxim in timpul preludiului. Barbatul va avea parte de o erectie mai rapida iar partenera va ajunge la orgasm mult mai usor. Liebescreme creste dorinta de penetrare si ajuta la inlaturarea inhibitiilor partenerei.
 
Liebescreme se aplica in timpul preludiului, la femei pe clitoris si pana la intrarea in vagin, iar la barbati pe intreaga suprafata a penisului. Dupa aplicare, zona se va masa usor, obtinandu-se in acelasi timp si o lubrifiere a organelor genitale.

Spanische Liebescreme

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta