Gel Potenta

Pret produs : 65.00 RON, Cod produs : PTNCGLBBR

Potency Glibber sub forma de gel, este un produs destinat exclusiv barbatilor care vor sa obtina o marire potenta penis, eliminand riscurile de a avea parte de disfunctii sexuale nedorite. Folosit sub forma de tratament sau doar ocazional, Potency Glibber ofera barbatului performante sexuale maxime de fiecare data. Stimularea delicata face ca penisul sa aiba parte de o intensitate a placerii mult mai mare.
 
Potency Glibber pune in miscare circulatia sanguina a penisului, si permite acestuia modificarea in lungime si circumeferinta. La penetrare, partenera va avea parte de un penis puternic si cu o erectie constanta. Potency Glibber previne impotenta si trezeste simturile de odinioara ale instinctului sexual, barbatul devenind mult mai activ in timpul penetrarii. Placerea in momentul orgasmului va fi mai intensa si de mai lunga durata.
 
Gelul pentru potenta si erectie Potency Glibber se aplica pe penisul decalotat, masandu-se intreaga suprafata a acestuia pana la absorbtie. Nu creeaza dependenta, nu are contraindicatii si nu pateaza asternutul.

Gel Potenta

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta