Gel Virginia femei

Pret produs : 68.00 RON, Cod produs : GLVRGNA

Virginia gel pentru femei cu efect de stimulare si stramtare vagin. Nicicand placerea nu va fi mai intensa ca atunci cand la penetrare, barbatul va putea simti vaginul femeii la fel de stramt ca si cum ar fi virgina. Virginia gel pentru masaj, actioneaza deosebit de delicat asupra organului sexual, oferindu-i femeii sansa de a se simti din nou iubita, poate chiar mai intens decat in prima zi.
 
Virginia gel se recomanda femeilor care vor sa simta o placere intensa la penetrare dar si o lubrifiere mai mare. La introducerea penisului in vagin, se va simti diferenta, excitabilitatea fiind mai mare din partea ambilor parteneri. Gel Virginia este de asemenea recomandat femeilor care se simt inconfortabil dupa sarcina. Acesta este un produs cu uz extern si nu contine latex, avand insa un continut optim de aloe vera care sa creeze confortul maxim. Produs fabricat in Olanda.
 
Gelul Virginia se aplica la deschiderea vaginala, avand un rol de stramtare vagin. Dupa aplicarea unei cantitai mici de gel, se maseaza zona pentru ca substanta activa sa se absoarba in tesut.

Gel Virginia femei

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta