Chinese Brush

Pret produs : 55.00 RON, Cod produs : CNSBRSH

Chinese Brush este o solutie concentrata deosebit de eficienta pentru intarziere ejaculare precoce. Secretul lui Chinese Brush dateaza inca din antichitate, iar astazi, produsul este raspandit in intreaga lume. De-a lungul anilor, milioane de barbati au reusit sa scape de cea mai temuta difunctie sexuala, si anume, ejacularea precoce. Cunoscuta ca fiind si secretul starurilor din filmele pentru adulti, aceasta solutie intarzie ejacularea chiar si cateva ore.
 
Chinese Brush anti ejaculare precoce, este alcatuita numai din radacini din plante recunoscute deja in medicina din intreaga lume. Dupa aplicarea produsului, sangele este puternic impins in toate tesuturile penisului, astfel ca, la penetrare, barbatul va avea parte si de o erectie puternica. Chinese Brush previne impotenta, reda increderea barbatului de care are nevoie pentru a se simti stapan in patul conjugal si ofera posibilitatea acestuia de a-si satisface partenera pana la epuizare.
 
Chinese Brush pentru intarziere ejaculare precoce penis se foloseste cu aproximativ doua ore inainte de contactul sexual, cu ajutorul tijei de aplicare dinauntrul sticlutei. Zona de aplicare este ata penisului. Poate fi folosit si ca tratament anti ejaculare.

Chinese Brush

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta