Long Lover Spray

Pret produs : 62.00 RON, Cod produs : LNGLVRSPR

Long Lover spray pentru intarziere ejaculare precoce, asigura barbatului o activitate sexuala de lunga durata. Creeat in special pentru barbatii care vor sa ofere orgasme multiple partenerei, acest spray asigura in acelasi timp si o potenta penis marita. Long Lover Spray previne impotenta si prelungeste durata de functionare a organului sexual masculin pe plan sexual.
 
Spray Long Lover scapa barbatul din situatiile jenante in care se intampla sa aiba parte o ejaculare rapida, in special in primele cateva minute de la preludiu. Intrucat fenomenul de ejaculare precoce se manifesta chiar si in primele 5 minute ale contactului sexual, este greu ca barbatul sa poata satisface partenera, care se stie ca are nevoie de mai mult timp pentru orgasm. De retinut insa ca nici barbatul la ejaculare nu se bucura de orgasm, tocmai de aceea Long Lover spray tine la distanta ejacularea precoce pana la finele actului sexual.
 
Se pulverizeaza cu cateva minute inainte de penetrare, iar la folosire, penisul nu este obligatoriu sa fie in stare erecta. Long Lover poate fi folosit ocazional sau ca tratament pentru ejaculare. Fara efecte secundare si contraindicatii.

Long Lover Spray

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta