Penis XL crema

Pret produs : 59.00 RON, Cod produs : PNSXLCRM

Crema Penis XL mareste placerea din timpul actului sexual, oferind o erectie stabila si de lunga durata. Acest produs este folosit cu succes in metodele de marire penis, dar si in eliminarea nedoritelor probleme de erectie. Eliminarea disfunctiilor erectile este deosebit de importanta, mai ales datoria faptului ca se mentine la distanta impotenta  Cu Penis XL crema, incerederea in fortele proprii ale barbatului vor fi sporite din nou.
 
Penis XL pentru erectie rapida, sporeste confortul in timpul penetrarii. Avand si un efect vasodilatator, dupa aplicarea cremei Penis XL, tesuturile penisului vor fi puternic vascularizate pentru mai mult timp, barbatul reusind astfel sa aiba parte de o erectie constanta pana in momentul ejacularii. Datorita excitatiei crescute, orgasmul va fi de mai lunga durata, crescand in intensitate.
 
Aplicata cu generozitate pe varful penisului inainte de penetrare, crema Penis XL ofera senzatii unice de placere. Se va masa intreaga zona, pana ce aceasta incepe sa se absoarba perfect in piele.

Penis XL crema

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta