Viamax erectie

Pret produs : 50.00 RON, Cod produs : VMXVRD

Viamax tablete sprijina viata sexuala a barbatului, oferind in timpul contactului o marime penis vizibila, satisfactia fiind maxima de fiecare data. Avand in compozitie doar extracte naturale din plante cu efect stimulator puternic, Viamax tablete ofera o erectie rapida si o potenta penis marita pana la sfarsitul actului sexual. Acest produs cu efect imediat pentru erectie ofera metoda discreta pentru performante sexuale de durata.
 
Viamax face parte din grupa tabletelor cu efect imediat, si care se pot administra in orice ocazii, intrucat ofera o erectie puternica in foarte putin timp de la administrare. Acest remediu 100% natural este recomandat in special barbatilor care sufera de o potenta penis scazuta sau au un apetit sexual scazut. Penisul isi mentine forta de penetrare pana la sfarsitul actului sexual, diametrul si circumeferinta acestuia fiind modificate vizibil. Cu doar o singura tableta, Viamax ofera o viata sexuala cu  performante maxime de fiecare data.
 
Efectul lui Viamax se face simtit in aproximativ doua ore de la administrare, barbatul reusind sa isi surprinda partenera mai mult decat placut in timpul penetrarii. Viamax ramane activ in organism cel putin 36 ore.

Viamax erectie

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta