Tablete Erotisin

Pret produs : 82.00 RON, Cod produs : TBTLERTSN

Erotisin tablete ofera un apetit sexual ridicat, in cazul ambilor parteneri. Aceste tablete afrodisiace, contribuie la o marire libidou si asigura o viata sexuala sanatoasa, plina de armonie. Ingredientele ce stau la baza lui Erotisin, sunt 100% naturale, avand extracte atent selectionate din radacini de plante cu efect afrodisiac si stimulator organe sexuale. Ofera echilibrul necesar de care are nevoie organismul pentru contacte sexuale de durata.
 
Acest afrodisiac natural, este recomandat in cazurile de libidou scazut sau lipsa de putere de concentrare in timpul actului sexual. Se pot administra sub forma de tratament dar si ocazional pentru cresterea apetitului sexual si marire libidou in cazul ambilor parteneri. Excitatia sexuala este marita vizibil, iar durata orgasmului este mai mare si mai intensa.  Erotisin tablete este metoda discreta pentru imbunatatire performante sexuale.
 
Erotisin tablete se administreaza cu aproximativ o ora inainte de contactul sexul. Fiind un afrodisiac natural, nu are contraindicatii sau efecte secundare si este absorbit deosebit de repede de catre organism.

Tablete Erotisin

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta