Orgasmul si sexul

Orgasmul si sexul fac parte din viata oricarui barbat si a oricarei femei, nu le putem neglija si mai mult decat atat nu le putem ignora deoarece ele sunt bazele oricarei relatii reusite. Pentru ca partenerii sa se bucure de placere sexuala maxima orgasmul si sexul trebuie experimentate pentru cele mai puternice senzatii de excitare, subiecte cheie pentru un orgasm in doi reusit. Ai aici articole care trateaza subiecte diferite din cadrul subiectului orgasmul si sexul, care te vor invata cum sa te bucuri mai mult de viata, in fiecare zi.

sfaturi pentru orgasmul femei


Stiti ca penetrarea directa din timpul sexului este calea cea mai ineficienta de a-i provoca unei femei orgasm? Este adevarat. Barbatii si femeile sunt construiti diferit cand vine vorba de sex, afla cum poti provoca orgasme.

» Sfaturi orgasm feminin


orgasmul la femeie


Ce se intampla atunci cand in timpul unei partide furtunoase de amor avem un orgasm, ce se petrece pas cu pas poti afla citind acest articol. Batai accelerate ale inimii celor doi, o explozie de energie si apoi o liniste monumentala.

» Orgasmul femei


zone excitante barbati


Afla mai multe despre zonele erogene ale barbatilor, afla ce le place si mai ales cum le place sa fie stimulati fie in timpul preludiului sau atunci cand simt nevoie de o simpla mangaiere din partea femeii care se afla langa ei.

» Zone erogene barbati


zonele erogene femei


Afla totul despre zonele erogene ale femeii si mai mult decat atat afla cum poti sa starnesti o adevarata avalansa de stimuli care iti vor garanta cele mai puternice orgasme pe care le-a trait partenera ta, e mai simplu decat crezi.

» Zone erogene femei


orgasm simultan


Orgasmul simultan este o fantezie a ambilor parteneri si poate insemna o implinire sexuala deplina a fanteziilor celor doi, totusi sunt unele dificultati in atingerea orgasmului simultan.

» Orgasmul simultan


despre postludiu si orgasm


Postludiul este momentul perfect in care iti poti arata afectiunea fata de partener, momentul in care puteti impartasi secrete sau de ce nu un prilej foarte bun pentru a incepe o partida noua de sex.

» Postludiu si orgasmul


penetrare penis


Penetrarea vaginului de catre penisul masculin este un moment foarte special, plin de incarcatura erotica si mai ales plin de senzatii de excitatie, senzatii care vor duce la orgasm garantat.

» Penisul in vagin


nivel testosteron barbati


Testosteronul este un hormon foarte important pentru sanatatea sexuala a barbatului, el fiind responsabil cu virilitatea, forta masculina. Forta masculina poate fi diminuata prin lipsa lui.

» Nivel testosteron


 
 


© 2009-2011. Articole ce dezbat orgasmul si sexul, despre placerea sexuala in doi.