Drop sex

Pret produs : 57.00 RON, Cod produs : DRPSXPCT

Drop Sex picaturi afrodisiace ambisex, stimuleaza glandele sexuale, oferind excitatia maxima de care au nevoie partenerii inainte de contactul sexual. Mareste dorinta sexuala iar in timpul preludiului, femeia are parte de o lubrifiere suplimentara a vaginului. Acest afrodisiac Drop Sex are in compozitie ingrediente naturale cu extracte atent selectionate din plante cu efect stimulator asupra organelor sexuale.
 
Drop Sex este recomandat persoanelor cu libidou scazut, sau celor care nu fac fata solicitarilor din timpul actului sexual. Fiind sintetizat foarte rapid de catre organism, aceste picaturi afrodisiace creste rapid interesul pentru sex. Excitatia crescuta ofera barbatului o erectie stabila, in timp ce femeia isi va dori cu nerabdare sa fie puternic penetrata. Drop Sex se dozeaza cu ajutorul picaturilor, iar odata strecurare in bautura, nu se simte gustul, culoarea sau mirosul sau, oferind o excitatie crescuta.
 
Cateva picaturi Drop Sex cu cel putin 20 minute inainte de activitatea sexuala, iar predispozitia pentru sex va creste vizibil. Placerea din timpul preludiului va fi interminabila, oferind la sfarsit un orgams intens.

Drop sex

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta