sexolog probleme sexuale barbat

Probleme sexuale barbati, impotenta, ejaculare precoce, disfunctii erectile, ejaculare prematura, ejacularea retrograda, ejacularea tardiva, tulburari de ejaculare, inhibitia libidoului sexual, lipsa apetitului sexual masculin, intarzierea ejacularii, ejacularea rapida, tratament ejaculare precoce, imbunatatire performante sexuale, mentinere erectie, prelungire durata act sexual, imbunatatire apetit sexual barbati, crestere dorinta de a face sex la barbati.


As dori si eu sa aflu cum as putea sa fac sa imi mai creasca putin penisul in lungime, sunt casatorit de 13 ani si sotia este dezamagita de mine.

» As vrea sa imi creasca penisulPrietenul meu nu mai are chef sa faca dragoste cu mine cu toate ca inainte mai tot timpul i se scula cand eram impreuna, ce pot sa fac acum eu ?

» Nu are chef sa faca dragosteNu ma pot dezobisnui sa ma masturbez, asta cu toate ca sunt casatorit de aproape un an si am o sotie care arata super.

» Ma masturbez foarte desCand sunt cu prietenul meu se intampla ceva ciudat, are erectie e perfect pana in momentul in care se inmoaie asa de senin. Ce se intampla ?

» Are erectie dar se inmoaieIubitul meu de 2 ani si jumatate nu mai simte dorinta sexuala, pur si simplu nu doreste sa facem dragoste, spune ca e obosit.

» Nu simte dorinta sexuala


 
 


© 2009-2011. Intrebari si raspunsuri vizitatori probleme sexuale barbati.