sexolog probleme sexuale femei

Probleme sexuale femei, frigiditate, anorgasmie, lubrifiere insuficienta, vaginism, tratarea frigiditatii feminine, eliminarea anorgasmiei feminine, imbunatatirea libidoului, lubrifierea vaginului, stimularea clitorisului. Incapacitatea de a obtine oragsm, tratare dispareunie, pierderea dorintei de a face sex, lipsa orgasmului, pierderea libidoului, dereglarea excitarii sexuale feminine, dereglarea orgasmica, durerea sexuala, disfunctii sexuale.


Am o problema, ma excit geur am un vagin uscat si nu mai am dorinta de a face dragoste cu sotul meu, il iubesc, nu am alta relatie. ce pot face ?

» Lipsa dorinta de a face dragosteAm o problema cu orgasmul, deoarece nu reusesc aproape niciodata sa am un orgasm daca nu sunt stimulata si clitoridian.

» Orgasm doar stimuland clitorisulAm probleme in momentul fiecarui act sexual ce se manifesta prin dureri ingrozitoare si sangerez la sfarsit. Ce as putea sa fac ?

» Durere si sangerare la penetrareSotia mea nu mai are dintr-o data dorinta sexuala, ce se intampla si ce pot face, amandoi ne iubim dar avem problema asta mai nou.

» Fara dorinta sexuala


 
 


© 2009-2011. Intrebari si raspunsuri despre probleme sexuale femei.