Spanische Fly picaturi

Pret produs : 55.00 RON, Cod produs : SPNSFLPCT

Spanische Fly, in traducere Musca Spaniola, este cunoscuta ca fiind un afrodisiac folosit inca din cele  mai vechi timpuri. Acesta era secretul anticilor, pentru ca relatiile sexuale sa fie cat mai condimentate posibil. Picaturile Spanische Fly creste apetitul sexual al ambilor parteneri si ofera energia necesara de care are nevoie organismului in timpul actului sexual, mentinandu-te in forma maxima pana la capat.
 
Aceste picaturi afrodisiace cu rol de stimulare glande sexuale, aduca o pata de culoare in viata sexuala a ambilor parteneri. Spanische Fly este recomandat in special in cazurile de frigiditate, potenta scazut precum si in cazurile in care partenera ajunge la orgasm intr-un timp foarte lung dupa preludiu. Spaniche Fly se poate strecura usor in orice tip de bautura, dizolvandu-se rapid, fara a lasa vreo urma de miros sau culoare. Poate fi folosit chiar si in bauturile alcoolice.
 
Spanische Fly afrodisiac pentru ambii parteneri, ofera un apetit sexual ridicat, stimuleaza vizibil glandele sexuale feminine si masculine. Se administreaza cel mai devreme cu 30 minute inainte de contactul sexual.

Spanische Fly picaturi

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta