Spray Erectie

Pret produs : 59.00 RON, Cod produs : SPRERCT

In cazurile in care se doreste o erectie penis rapida fara alte stimulari suplimentare, se recomanda folosirea spray-ului pentru erectie, M Up. Acest spray creste sensibilitatea penisului, barbatul avand parte de o excitatie penis puternica. Atat la penetrare vagin cat si pana la finele actului sexual, erectia penisului se va mentine constanta, partenera reusind astfel sa fie satisfacuta pana la capat.
 
M Up spray pentru erectie rapida penis este recomandat barbatilor care vor sa aduca un surplus de placere in activitatea sexuala. Stimularea repetata a penisului previne aparitia disfunctiei erectile, iar increderea in fortele proprii va fi marita considerabil. M up spray pentru erectie nu are nicio contraindicatie, intrucat este un produs cu uz extern, acesta fiind testat clinic si dermatologic in laboratoarele de specialitate.
 
Pentru rezultate rapide, se vor pulveriza 3-4 jeturi pe varful penisului decalotat, inainte cu cateva minute de contactul sexual. La aplicare, penisul nu este obligatoriu sa fie in erectie, iar substanta activa se absoarbe usor in piele, fara sa lase urme.

Spray Erectie

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta