spray sex

Spray sex pentru barbati pentru prelungirea actului sexual si imbunatatirea performantelor sexuale masculnine, imbunatatirea potentei masculine, erectie rigida si stabila combatere ejaculare precoce, penis in erectie stabila, penetrare intensa, act sexual de durata, prevenire ejaculare prematura, intensificare orgasm, mentinere erectie, prevenirea impotentei masculine, act sexual satisfacactor, combaterea ejacularii rapide, spray mentinere erectie.

Stud Forte

Stud Forte

Stud Forte spray pentru prelungire durata contact sexual, functioneaza imediat cu doar o singura pulverizare pe ata penisului. Sustine erectia si potenta penisului, ajuta barbatul sa ejaculeze doar in momentul ales de el.

Pret total cu tva inclus : 60.00 Ron
»spray ejaculare precoce Stud Forte


Stud 100

Stud 100

Spray Stud 100, anti ejaculare precoce, desensibilizeaza ata penisului si reduce riscul aparitiilor unor disfunctii sexuale nedorite. Se pulverizeaza cel mai devreme cu 5 minute inainte de contact. Efectul este imediat si de durata.

Pret total cu tva inclus : 56.00 Ron
»stud 100 impotriva ejacularii spray


Spray Erectie

Spray Erectie

Pentru o erectie imediata, recomandam folosirea spray-ului pentru erectie M Up. Aplicat cu doar cateva minute inainte de penetrare, se va obtine o erectie puternica, precum si o stimulare placuta, de invidiat.

Pret total cu tva inclus : 59.00 Ron
»erectie rapida penis spray


Spray Blackstone

Spray Blackstone

Blackstone spray impotriva ejacularii precoce, cu actiune rapida si efect de durata. Prelungeste durta actului sexual iar ejacularea apare doar in momentul ales de catre barbat, si nu mai devreme.

Pret total cu tva inclus : 69.00 Ron
»mentinere erectie penis spray


Long Lover Spray

Long Lover Spray

Long Lover spray pentru penis ce mentine la distanta fenomenul de ejaculare precoce pana in momentul in care barbatul singur sau impreuna cu partenera decide sa ajunga la orgasm.

Pret total cu tva inclus : 62.00 Ron
»spray intarziere ejaculare precoce


 
 


© 2009-2011. Produse sub forma de spray, stimulente pentru performanta.

Specialistul nostru va raspunde

sexolog

Cele mai noi intrebari si raspunsuri oferite de specialistii nostri.

» Intreaba un sexolog