Viamax Sensitive

Pret produs : 109.00 RON, Cod produs : VMXSNS

Viamax crema pentru stimulare organe sexuale feminine, cu efect imediat. Acest produs este special creeat pentru femeile care au probleme de frigiditate, inlaturand efectul de apetit sexual scazut. Consistenta fina a cremei Viamax, ajuta la absorbtia sa rapida in piele, avand un efect de incalzire si intensificare a circulatiei sanguine la nivelul organelor genitale.
 
Viamax crema ajuta femeia, singura sau impreuna cu partenerul, sa redescopere centrul placerii. Oferind o stimulare clitoris rapida, imediat dupa aplicare va disparea si senzatia de vagin uscat. Penetrarea va deveni o placere, atata pentru ea, cat si pentru partener. Viamax crema poate fi folosita atat ocazional cat si sub forma de tratament indepartare frigiditate, fara a creea vreo dependenta, decat cea de sex. Asigura confortul necesar pentru o viata sexuala perfect sanatosa.
 
Crema Viamax femei, se va aplica pe labii si clitoris, pana aproape de intrarea in vagin, masandu-se intreaga zona usor, pentru ca subtanta activa sa intre perfect in piele. Ajuta femeia sa obtina un orgasm mai rapid si de intensitate maxima.

Viamax Sensitive

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta