Happy Lady

Pret produs : 68.00 RON, Cod produs : HPPLDYCRM

Daca vrei sa ai langa tine o femeie cu adevarat fericita in timpul actelor sexuale, atunci nu mai sta pe ganduri. Crema Happy Lady pentru stimulare clitoris femei, are la baza sa toate ingredientele necesare pentru ca aceasta sa isi doreasca cu ardoare penetrarea vaginului. Senzatia unica de placere maxima, aduce la extaz chiar si cea mai pretensioasa femeie.
 
Happy Lady da rezultate maxime in cazurile de frigiditate, si elimina senzatia de vagin uscat la femei. Recomandata femeilor care vor sa experimenteze ceva unic, dar si celor care au dereglari hormonale si un apetit sexual deloc pe placul partenerului. Actioneaza in cateva secunde dupa aplicare, fara a creea iritatii sau disconfort. Imediat dupa aplicare, va creste dorinta de penetrare, iar orgasmul va fi mai usor de obtinut. La penetrare, muschii vaginali vor fi puternic contractati, ceea ce va spori si placerea partenerului.
 
Happy Lady se aplica inainte de penetrare, pe marginile clitorisului, pana la intrarea in vagin. Se va masa zona usor, timp in care se va simti o senzatie de intensificare a circulatiei sanguine si o excitatie maxima.

Happy Lady

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta