Crema Lila Ekstase

Pret produs : 62.00 RON, Cod produs : LEKSTSCRM

Crema Lila Extaz pentru stimulare clitoris aduce orice partenera pretentioasa pe culmile cele mai inalte ale placerii. Aceasta crema a fost special conceputa pentru a stimula delicat zonele cele mai sensibile la femei, avand rolul de a intensifica placerea si gradul de stimulare clitoris. Aplicata cu cateva minute inainte de penetrare, crema Lila Extaz va oferi toate conditiile necesare pentru ca placerea sa fie maxima in timpul actului sexual.
 
Folosita cel mai adesea de catre femeile frigide dar si de catre cele indraznete, care vor sa ajunga la extaz in timpul contactului sexual impreuna cu partenerul sau cu jucaria sexuala preferata, crema Lila Extaz nu dezamageste niciodata, oferind confortul maxim de fiecare data pentru ca cea mai fierbinte dorinta legata de sex sa devina realitate. Excita clitorisul puternic si lubrifiaza vaginul, strange puternic penisul la penetrare, datorita contractiilor de placere ale vaginului. Actiunea de stimulare clitoris a acestei creme este foarte eficienta.
 
Lila Extaz crema se maseaza pe clitoris si labii, pana la intrarea in vagin. Nu pateaza si nu irita, se absoarbe rapid in piele. Dupa masarea zonei de aplicare, se va simti o incalzire placuta a zonelor genitale.

Crema Lila Ekstase

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta