MaxSize crema

Pret produs : 12.00 RON, Cod produs : MXSZCRM

Crema MaxSize este un produs unic pentru stimulare erectie penis. Imediat dupa aplicarea sa pe penis, vasele sanguine se dilata, permitand intensificarea circulatiei, fapt pentru care barbatul va putea obtine cu usurinta o erectie puternica. Crema erectie penis MaxSize, creste perfomantele sexuale si ofera placere maxima barbatului la penetrare. Cu fiecare atingere sau stimulare, penisul va deveni mai rigid si mai dornic de penetrare.
 
Crema penis MaxSize este recomandata barbatilor care nu sunt multumitit de stimularea pe care o ofera partenera in timpul preludiului sau care au un grad de excitabilitate mai scazut. Produsul este ideal pentru stimulare rapida erectie penis, obtinandu-se astfel o placere sexuala de insensitate maxima. Alunecarea unsoara a penisului in timpul preludiului pe langa clitoris, va face partenera sa geme de placere. MaxSize crema previne impotenta si sustine erectia penisului pe toata durata actului sexual.
 
Crema pentru erectie imediata MaxSize se aplica pe intreaga suprafata a penisului, in special la capul acestuia si se maseaza pana la absorbtie. Produsul nu irita si nu creeaza discomfort.

MaxSize crema

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta