G spot crema

Pret produs : 16.00 RON, Cod produs : GSPTCRM

Pentru barbatii care si-au dorit mereu sa descopere minunatul punct G al femeii, exista acum o metoda care functioneaza in cateva secunde de la aplicare. G-spot sub forma de gel, este un produs cu uz intern destinat pentru stimularea punctului G. Multi dintre barbati doar au aflat, insa nu ai putut sa si atinga punctul G feminin. Cu G-spot, dorinta poate deveni realitate la numai cativa centimetri de intrare in vagin.
 
Nu doar barbatul poate fi cel care sa experimenteze centrul placerii din interiorul vaginului. Impreuna cu partenerul, sau chiar si singura, femeia poate si ea de asemenea sa descopere secretul acestui punct G. Placerea din timpul preludiului sau din timpul penetrarii nu va putea fi nicicand mai mare. Crema pentru punctul G se absoarbe deosebit de usor in piele, iar peretii muschilor vaginali sunt puternic antrenati in miscare. Cu G-spot, barbatul poate fi partas la o ejaculare feminina.
 
 
G-spot se introduce in vagin folosind degetul, sau jucariile sexuale. Se poate de asemenea aplica si pe varful penisului, dar preferabil cu prezervativ, daca barbatul are o sensibilitate mai crescuta, ce ar putea duce la o ejaculare precoce.

G spot crema

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta