Viamax warm

Pret produs : 105.00 RON, Cod produs : VMXCRMWRM

Redescopera pasiunea din centrul placerii femeiesc. Viamax crema cu proprietati unice de stimulare clitoris, ofera senztii intense de placere mai mult ca oricand. Stimularea fina a zonelor deosebit de sensibile si catifelate din imprejurul intrarii in vagin, face femeia sa isi doreasca penetrarea barbatului cu o dorinta uimitoare. La intrarea in vagin, muschii se contracta puternic de placere, iar partenerului cu siguranta nu-i va displacea.
 
Viamax crema pentru stimulare clitoris, ajuta femeia sa aiba un control mult mai eficient in timpul preludiului, dar si sa traiasca senzatii unice de placere sexuala imediat dupa penetrare. Datorita actiunii sale rapide, creste excitabilitatea la nivelul organelor sexuale, producandu-se in acelasi timp si o lubrifiere vagin de care are nevoie la penetrare. Viamax este o crema deosebit de fina care inlaturea frigiditatea si asigura o viata sexuala sanatoasa.
 
Crema Viamax se aplica pe clitoris in timpul preludiului, masandu-se intreaga suprafata usor. Nu provoaca iritatie si nu pateaza asternutul. Poate fi folosita ori de cate ori este nevoie, fara sa creeze dependenta.

Viamax warm

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta