Sex Erect tablete

Pret produs : 109.00 RON, Cod produs : SXRCTTB

Sex Erect excelente stimulente sexuale barbati tablete pentru sexul masculin ofera tratamentul necesar pentru redobandirea performantelor sexuale de odinioara. Aceste stimulente sexuale  sub forma de tablete pentru erectie penis, ofera o crestere potenta cat si energia necesara organismului de care are nevoie barbatul in timpul actului sexual. Fiind un stimulent sexual natural cu proprietati afrodisiace, mareste apetitul sexual la barbat si sustine activitatea sexuala pe o perioada lunga de timp.
 
Sex Erect sunt recomandate barbatilor care au parte de o viata sexuala nesatisfacatoare, au o erectie penis scazuta sau nu se mai simt corespunzatori din punct de vedere sexual. Sex Erect previne impotenta si ajuta la cresterea numarului  de hormoni din organism, barbatul devenind astfel mul mai interesat de sex. Produsul este recomandat de asemenea persoanelor supuse efortului si stresului zilnic, factori ce contribuie usor la dezechilibrele din organism si care duc totodata la dezvoltarea disfunctiilor sexuale nedorite.
 
Tabletele Sex Erect fac parte din categoria stimulentelor barbatilor si se administreaza sub forma de tratament pentru rezultate imediate, cate maxim 2 pe zi. Pot fi luate de asemenea si ocazional ca adjuvant impotriva impotentei. O cutie Sex Erect contine 60 tablete, asigurand un tratament pentru 30 zile.

Sex Erect tablete

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta