Stud Forte

Pret produs : 60.00 RON, Cod produs : STDFRTSPR

Pentru cazurile de ejaculare precoce care se manifesta cel mai adesea in primele minute de la contactul sexual, se recomanda folosirea lui Stud Forte spray, ce reduce vizibil sensibilitatea, mentinand astfel o erectie puternica pana in momentul in care se doreste obtinerea orgasmului. Acest spray pentru ejaculare, ofera barbatului posibilitatea de a avea un act sexual de lunga durata, fara teama de a ejacula precoce. Sprijina potenta penisului si mareste durata de penetrare, fara ca erectia sa aiba de suferit.
 
Stud Forte contine ca ingredient principal activ, lidoicana, fapt pentru care rezultatele sunt imediate dupa aplicare. Folosit doar ocazional sau sub forma de tratament, Stud Forte imbunatateste eficient viata sexuala si elimina disfunctiile sexuale ce se pot instala de-a lungul timpului. Acest spray antiejaculare rapida, ofera performante sexuale de fiecare data si poate fi folosit si de catre barbatii care isi doresc sa ofere partenerei orgasme multiple, prin prelungirea duratei de penetrare.
 
Cu o singura pulverizare, efectul lui Stud Forte se face simtit imediat. La aplicare, penisul nu trebuie sa fie obligatoriu un erectie, produsul poate fi folosit si la sexul oral. Se aplica cel mai devreme cu 5 minute inainte de contact, pentru a se absorbi perfect in piele.

Stud Forte

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta