Tablete Spanische Fliege

Pret produs : 70.00 RON, Cod produs : SPNSCHTBLT

Spanische Fliege tablete, este un excelent afrodiasiac natural pentru stimularea sexuala rapida a femeilor si barbatilor. Cu extract din lemn de potenta, trezeste simturile sexuale ale barbatului, acesta reusind sa ofere partenerei momente de intimitate de neuitat. De asemenea, apetitul sexual scazut al femeii este eliminat cu eficienta, crescand astfel dorinta pentru sex mai rapid ca niciodata. Spanische Fliege este un afrodisiac ambisex.
 
Aceste tablete afrodisiace ambisex pot fi administrate ocazional dar si sub forma de tratament pentru o viata sexuala armonioasa. Cele 30 tablete, vor aduce o dispozitie sexuala marita ambilor parteneri, eliminand astfel monotonia din dormitorul conjugal. Spanische Fliege este un afrodisiac natural care nu are contraindicatii, putand fi consumat chiar si de catre persoanele cu diabet.
 
Mini – tabletele Spanische Fliege se administreaza cu o ora inainte de activitatea sexuala, si sunt rapid solubile in orice bautura.Comprimatele sunt lipsite de gust si miros, discret de purtat pentru orice ocazie.

Tablete Spanische Fliege

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta