Tonic Desir

Pret produs : 62.00 RON, Cod produs : TNCDSRPCT

Tonic Desire picaturi ambisex,  cu exctract natural din radacini de plante cu efect afrodisiac si rol stimulator organe sexuale. Combinatia unica a lui Tonic Desire picaturi pentru sex, ofera toate ingredientele necesare pentru un tonus sexual mai mult decat satisfacator, dorinta sexuala marita fiind principala tinta. Pentru o viata sexuala mai intensa, dar si pentru surprinderea partenerului, respecitv partenerei, in patul conjugal.
 
Acest afrodisiac Tonic Desire are proprietatea de a readuce echilibrul in organism, scanteia in dorinta sexuala aparand mult mai usor. Se recomanda acest afrodisiac natural persoanelor care se lupta cu monotonia in relatia cu partenerul, nu mai au aceeasi energie in timpul actului sexual sau au o activitate fizica mai intensa. Tonic Desire cu efect de combatere frigiditate la femei si crestere potenta la barbati este eficient pentru ca  intensifica placerea din timpul actului sexual.

Tonic Desire se poate strecura in orice tip de bautura, chiar si alcoolica, fara a se detecta vreo urma de culoare sau miros. Se consuma cu cel putin o jumatate de ora inainte de contactul sexual. Fara contraindicatii.

Tonic Desir

© 2009-2011. Magazin online de afrodisiace, comenzi rapide si discrete.

Comanda telefonic oricand, orice

Discretia comenzii este asigurata

comanda discreta